Julkonsert - info från Monica

JULKONSERT PÅ STINSEN

Lör 13 dec kl 15.00 2008

  

I år blir det för första gången för Norrvikens skola Julkonsert på Stinsen. Även denna gång med våra 8 körer, skolbandet och Föräldrakören. Vi tänkte bidra med julstämning från Adventstid till Nyår. Vi har legat i under hösten och hoppas nu på mycket publik.

  

Det blir även denna gång "öppet genrep". Detta innebär att vem som helst kan komma och lyssna på oss under repetitionerna innan konserten kl 15.00. Jag har gjort i ordning ett schema för de olika körerna när de ska vara på plats. Det gäller att det följs och att alla vet exakt när de ska vara på scenen. Det finns inga minuter över för försening. Det är som vanligt ett tight genrep. Ta kontakt med personalen och de föräldrar som finns på Stinsen och anmäl att ni är där.

  

Genrep: (vara på scenen och gå igenom sina låtar)

12.50-13.05 Föräldrakören

13.10-13.40 Tjejkör 5 + Killkör 5

13.45-14.05 Tjejkör 4 + Killkör 4

14.00-14.20 Kör 6-7

14.25-14.40 Lågkör F-3

  

Som ni märker så går går Tjejkör + Killkör 5 och Kör 6-7´s reptider in i varandra. De ska sjunga en sång tillsammans så de måste vara på scen samtidigt under den låten.

  

Skolbandet kommer att vara med på i stort sätt alla låtar och måste vara på plats redan kl 12.00 för soundcheck. Ta med er pengar eller matsäck till lunch. Det blir en låmg dag för er J

  

Kl 14.50 ska alla körer vara beredda inför starten kl 15.00 på Julkonserten.

  

Klädsel för körerna och skolbandet:

Kör 6-7 - svart, glitter, tomteluva

Tjejkör 5 + Killkör 5 - se separat papper

Tjejkör 4 + Killkör 4 - rött och/eller vitt upptill, mörkt nertill

Lågkör F-3 - finkläder i rött, vitt, grönt, svart

Föräldrakören:

Skolbandet: Svart nertill, vit skjorta, slips

  

Mat:

Ni får ordna med mat hur ni vill. Antingen tar ni med er matsäck, tar med er pengar och äter på någon av Stinsens restauranger eller äter hemma. Ni ser hur schemat ser ut och det viktigaste är att ni håller tiderna. Vad ni göt däremellan är valfritt. Men ni måste alla ta eget ansvar, uppföra er schysst och inte springa omkring. Förhoppningsvis så kommer ni att ha möjlighet att vara i lokalen till vänster om KappAhl. Det finns inte så mycket ljus där nu, men de ska försöka ordna det till dess.

  

OBS!

Lyssna på de vuxna (föräldrar och personal) som är där och hjälper till med att allt ska flyta så bra som möjligt. Det kommer att finnas en ansvarig personal för varje kör som kommer att ge er en klisterlapp med körens färg (se repschemat), för att personalen ska veta vilken kör ni tillhör.

  

Det allra viktigaste att komma ihåg är att komma till Julkonserten och ha roligt. Sjung, spela och visa hur fantastiska och unika ni är på Norrvikens skola. Vi är väldigt stolta över er och som vanligt så är jag tvärsäker på att ni kommer att göra succé även i år.

  

Hör av er vid frågor:

Monicas nås på arb mob 0739-152375, priv mob 0739-423171

eller mejl musicmonica@hotmail.com

  

  

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA

&

VÄL MÖTT PÅ STINSEN LÖR 13 DEC KL 15.00


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0