Mentormöte 6 november

Idag hade vi möte igen, men numera träffas vi på torsdagar. Alla i gruppen var med idag!

§1. Vi kom fram till att gruppen hittills har beställningar på sammanlagt 68 salamikorvar! Vi stämmer av igen nästa torsdag. Vi ska lämna in beställningen senast om två veckor.

§2. Nickita berättade att gruppen kan tjäna pengar på att sälja fika. Nickitas mamma Camilla sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening som ska hålla möte i skolans matsal kvällen den 20 november. Nickita, Ludde, Sara, Mimmi och Simon W ställer upp med att hålla i försäljningen under kvällen.

§3. Vi ägnade resten av mötet åt Olweusövningar. Eleverna skrev ner och diskuterade vilka egenskaper som en bra jämfört med en dålig kompis har. Samma diskuterades gällande lärare; vad gör att man tycker att en lärare är bra eller dålig? Jag samlade in de tankar de skrivit ner för att använda som underlag för diskussion under nästa möte. Några elever började också på en annan diskussionsövning; Har du någonsin sett någon blivit behandlad på ett oschysst sätt? Vad hände? Vad tyckte du om det? Vi fortsätter med detta under nästa möte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0