Mentormöte 24 oktober

Idag var alla här utom Ludde, Simon W och Sara. Anna var ordförande och David var sekreterare.

§1. Vi ska få nya elevskåp. De nya skåpen kommer till skolan nästa vecka. Göran (VD) föreslog att de gamla skåpen kan säljas på blocket och vinsten kan användas till skolcaféet för att köpa in musik etc och göra det ännu bättre där inne. Vi skulle kunna få in 5000 kr för skåpen. Nickita och Frida erbjöd sig att med hjälp från vuxen lägga ut det på Blocket. Fantastiskt initiativ! Vi har nu också ett foto av skåpen som ska användas i annonsen.

§2. Salamiförsäljning: Alla har broschyrer med beställningslista och salamiprover för att locka kunder. Vi ska stämma av försäljningssiffrorna nästa gång för att peppa varandra. Eleverna hade många bra idéer för att hitta många kunder. Nickita är i gasen och har redan tagit emot 23 beställningar!

§3. Nytt schema: Från och med måndagen efter höstlovet kommer det nya schemat att följas. Alla mentorgrupper träffar sin mentor kl 8.10 (vi träffas på lab) för att få och gå igenom det nya schemat. Bland annat innebär schemaändringen att måndagsträningen är ett dubbelpass, så att det kommer att vara 2 träningstillfällen istället för tre hädanefter. Tiderna gruppen börjar och slutar skolan varje dag blir ganska lika de tider de har nu.

§4. Gemensam läxkoll: Gruppen kommer att hjälpas åt att uppdatera kalendariet (se inlägg nedan) för att kontinuerligt stämma av vilka läxor och prov som är på gång. Vi ska stämma av vid varje mentormöte.

§5. Vi hurrar för framgången i orienteringen!

§6. Till sist hurrar vi för HÖSTLOVET!

Ha det riktigt skönt allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0