Klirr i kassan!

Vilket FANTASTISKT JOBB ni har gjort, både föräldrar och elever!

Ni har sålt nästan 200 salamikorvar! Alex sålde t.ex hela 51 korvar och Nickita sålde 39 st!
Jag beställde i alla fall 201 stycken, efterom en order på över 200 salamis ger fyra bonussalamis och ger en maximal förtjänst på korvarna. Vi saknar just nu beställningar för 11 st, men vi hinner säkert hitta köpare innan vecka 50. Några elever har inte hunnit ta upp några beställningar så det kan ju ni fixa! ;-). Det innebär att klassen då tjänat 13 000 kr! Korvarna kommer troligen att levereras tisdag vecka 50.

Ett STORT TACK till Sara, Nickita, Mimmi och Simon W för er insats med att sälja fika på bostadsrättsföreningsmötet häromkvällen och ett hjärtligt tack till Camilla som organiserat detta. Ni tjänade 2000 kr till klassen!!!

Det innebär alltså att klassen har tjänat 15 000 kr! Pengarna kommer att sättas in på Camillas tomma plusgirokonto, där vi kommer att hålla klasskassan. Så, vart vill ni åka och vad vill ni göra mer för att tjäna pengar? Sälja blommor? Samla pantflaskor? Kolla in
http://www.lagsidan.se/tjaena-pengar.asp
så kanske ni får fler idéer om vad ni vill göra!

Det finns också möjlighet och tjäna mer på ytterligare ett bostadsrättsföreningsmöte inom kort...! Det vore bra om någon annan förälder förutom Camilla kan komma och hjälpa till då. Mötet hålls på skolan och tiden kommer att bestämmas snart och då skriver jag in det i detta inlägg.

TREVLIG HELG!

Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0