Mentormöte 10 oktober

Idag var alla här utom David och Simon S. Vi pratade lite om klassresan och insamling av pengar. Frida var ordförande och Petter var sekreterare.

1. Caféet: Det finns förslag på att sälja godis/snacks efter skoltid, men det finns inget beslut om detta ännu. Man ska också kunna låna bollar på caféet.

2. Klassresan: Många vill åka utomlands.

3. Delikatesskungen: Beställningsmaterial och försäljningstips levereras på onsdag nästa vecka. Sedan har vi ca 5 veckor på oss att ta emot beställningar på salamikorvar. De beställda salamikorvarna kommer sedan att levereras till oss vecka 50, så att vi kan lämna ut dem till beställarna/kunderna före jul.

4. Ordningen på skolan: Vi upplever att det har blivit lugnare och bättre på skolan. Det är inte så mycket skor i korridoren heller ;-). Just nu är det största problemet att vissa missköter användandet av datorerna. Man spelar spel eller gör annat man inte ska göra under lektionstid.

5. Alla elever i gruppen har i uppgift att prata med sina föräldrar om klassresan och rapportera sin familjs synpunkter under nästa mentormöte.

5. Nästa möte ska Nickita vara sekreterare och Adam ordförande. Vi har ännu så länge bara klassresan på dagordningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0