Norrvikendagen 10 september

Var med och skapa en tradition på Norrvikens skola, den 10/9-2009 inviger vi
Norrvikendagen!


Avsikten med Norrvikendagen är att det ska vara en trevlig familjeeftermiddag. Aktiviteterna och stämningen ska skapa känslan av "marknad" med liv och rörelse. Inbjudna är elever och deras familjer, lokalpolitiker m fl. MEN! För att denna dag ska gå att genomföra med ett lyckat resultat krävs det att alla klasser ställer upp med sin lilla del, ni vet många bäckar små...


Vi är medvetna om att det snart är sommarlov & semester... och vi förväntar oss inga underverk under sommaren, men till hösten kör vi igång med buller och bång...


Innan sommarlovet vill vi dock be er om en sak... att mejla mig namnet på den som ska vara sammankallande/ansvarig för Norrvikendagen i just din klass (borde lätt gå att lösas vi mejllista). Denna person ska kunna komma på vårt första informationsmöte (om Norrvikendagen). Mötet är den 25/8 kl 19.00 på skolan, kallelse kommer att skickas ut till den klassansvarige. Jag, Jennie kan sprida informationen i förskoleklassen.

Det var det praktiska, nu över till det skojiga... På Norrvikendagen ska vi (föräldrar tillsammans med våra barn) arrangera följande aktiviteter, fördelade klassvis.  Barnen kommer även att arrangera egna stationer, men det fixar skolan. Tanken är att dagen även ska ha en teambuildande funktion : )


Aktivitets och ansvarsfördelning för Norrvikendagen 10/9 kl 16.00-18.00

Porslinskrossning - förskoleklassen

Barnlotteri - årskurs 1 & 2

Vuxenlotteri - årskurs 3 & 4

Bollkastning - årskurs 5 & 6

Loppis - 7 & 8

Samtliga klasser ska även ordna ett fika bord...


Mer information om detta kommer i slutet av sommaren. OBSERVERA att årskurserna gäller de klasser som finns till hösten (barnen blir ju äldre...)

PENGAR, under denna dag kommer vi förhoppningsvis få in en del pengar, även om grundtanken är att allt ska vara billigt... de pengar som kommer in på fika, loppis, lotter mm tillfaller de av skolan arrangerade skolresorna / övernattningarna.


Jag förstår att ni nu fått både en och annan fråga (hör gärna av dig), men det som är vikigt nu är att du (inte någon, han är så ineffektiv) mejlar mig ett kontaktnamn, detta ska ske innan sommarlovet, sedan kommer denna person informera vidare ut i klassen om vem som ska baka vad, när loppisprylarna & vinsterna lämnas var osv.

Namn på kontaktperson skickas till jennie_jemp@hotmail.com senast den 10/6


Frågor, hör gärna av dig 0707- 663 741

Trevlig sommar önskar Jubileumsgruppen (Jennie Grusell & Conny Sjöblom) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0